HOLA!

SÓC EN MARC GISPERT.
EM DEDICO AL DISSENY GRÀFIC,
AL DESENVOLUPAMENT DE PÀGINES WEB
I A LA MAQUETACIÓ EDITORIAL.
ARA MATEIX VISC I TREBALLO A GIRONA.

Sóc tècnic superior en disseny gràfic i m’he especialitzat en disseny de pàgines web. Controlo des de la part gràfica fins la part tècnica de la programació. En el procés de creació d’un projecte construeixo el "site" des de zero. Primer, penso en un disseny original adaptat a les necessitats del client i després l’ajusto tècnicament en tipologies tan diverses com pàgines presencials, portfolis, botigues online i molt més.

M’envolto de professionals que col·laboren en els meus projectes: fotògrafs, desenvolupadors de programari back-end i publicistes. Aporto les tècniques necessàries per a un bon posicionament natural, construint el "front-end" amb els detalls necessaris perquè et trobin als cercadors com Google, Yahoo o Bing. Webs amb una bona sincronització amb els canals de comunicació socials com Facebook o Twitter.

PÀGINES WEB

IMATGE CORPORATIVA

SUPORT PAPER

SOBRE MI

FORMACIÓ

L’inici dels meus estudis artístics van ser a l’IES Santiago Sobrequés on vaig cursar batxillerat artístic -Girona, 1999/2001-. Com volia estudiar disseny em vaig apuntar a l’escola artística de referència de les comarques gironines per fer el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’ AUTOEDICIÓ -Escola d’Art d’Olot, 2001/2002- on vaig aprendre sobretot l’ús dels programes més típics multimèdia. I amb ganes de seguir vaig començar a estudiar el Cicle Formatiu de Grau Superior de GRÀFICA PUBLICITÀRIA -Olot, 2003/2004- i el vaig acabar a L’escola Llotja -Barcelona, 2004/2006-. Interesat per internet vaig començar a estudiar DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB al Centre Crea -Barcelona, 2007-. A partir d’aquí faig un canvi brusc de camí, vull obrir horitzons, i començo a estudiar el Cicle Formatiu de Grau Superior d’INTERIORISME -Barcelona, 2008/2010-. Quedo encantat amb aquest curs ja que m’ajuda a reforçar els conceptes de retícula, historia del disseny, multimèdia, etc. Tot i així, un cop acabat el curs d’interiorisme entenc que el meu ofici és el disseny gràfic i web.


EXPERIÈNCIA

La meva primera feina en el món de les arts gràfiques va ser com a maquetador de premsa al DIARI DE GIRONA -2002/2003-. Més tard vaig anar a estudiar a Barcelona, vaig buscar allà feina de pràctiques i així és com vaig començar a treballar a Nahrin Nutrición Ibérica -2005/2007- com a únic responsable de disseny gràfic per realitzar les campanyes corporatives de l’empresa, des del logotip als fulletons, passant per la web, la retolació o les diverses publicacions. Quan vaig plegar voluntàriament d’aquesta empresa, per seguir estudiant, vaig fer unes quantes webs pel meu compte: Nahrin, Disesta, Jordi Gispert, Cristina Baulenas, Clidentart -2007/2009-. Més tard vaig trobar feina a l’agència de publicitat ITEM Publicidad -2010/2011- on donava suport artístic i tècnic al departament de disseny gràfic i al de pàgines web, realitzant feines de disseny, web, edició de fulls d’estils CSS, HTML, Jquery, Javascript, PHP, MYSQL. També vaig manipular gestors de continguts CMS com Wordpress o Joomla. L’experiència adquirida em va permetre fer un salt a una altra agència de publicitat amb una cartera de clients molt importants com NIKE, FC Barcelona, Obra Social La Caixa, etc. Es tracta de PROXIMMA Comunicación -Barcelona 2011- on feia webs, banners, presentacions, microsites, etc. I ara mateix estic treballant pel meu compte.


PREMIS

Abril 2011 - La coberta de "Poemes francesos" de Rainer M. Rilke -Edicions de la Ela Geminada- guanyadora del concurs La llança de Sant Jordi organitzat per Òmnium Cultural i el programa Ànima.

CONTACTE

Si desitges contactarme ho pots fer a traves de correu electronic a:

info@marcgispert.com

O si prefereixes em pots trobar al següent Telefon:

0034* 630 513 015

* Prefix per si truques des de l'extranger

Et Convido a seguir els meus Tweets a

twitter.com/MarcGispert

La meva pàgina de facebook

facebook.com/marcgispertcom

O el meu perfil professional al Linkedin

linkedin.com/marc-gispert