Marcgispert.com
FORMACIÓ

L’inici dels meus estudis artístics van ser a l’IES Santiago Sobrequés on vaig cursar batxillerat artístic -Girona, 1999/2001-. Com volia estudiar disseny em vaig apuntar a l’escola artística de referència de les comarques gironines per fer el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’ AUTOEDICIÓ -Escola d’Art d’Olot, 2001/2002- on vaig aprendre sobretot l’ús dels programes més típics multimèdia. I amb ganes de seguir vaig començar a estudiar el Cicle Formatiu de Grau Superior de GRÀFICA PUBLICITÀRIA -Olot, 2003/2004- i el vaig acabar a L’escola Llotja -Barcelona, 2004/2006-. Interesat per internet vaig començar a estudiar DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB al Centre Crea -Barcelona, 2007-. A partir d’aquí faig un canvi brusc de camí, vull obrir horitzons, i començo a estudiar el Cicle Formatiu de Grau Superior d’INTERIORISME -Barcelona, 2008/2010-. Quedo encantat amb aquest curs ja que m’ajuda a reforçar els conceptes de retícula, historia del disseny, multimèdia, etc. Tot i així, un cop acabat el curs d’interiorisme entenc que el meu ofici és el disseny gràfic i web.

EXPERIÈNCIA

La meva primera feina en el món de les arts gràfiques va ser com a maquetador de premsa al DIARI DE GIRONA -2002/2003-. Més tard vaig anar a estudiar a Barcelona, vaig buscar allà feina de pràctiques i així és com vaig començar a treballar a Nahrin Nutrición Ibérica -2005/2007- com a únic responsable de disseny gràfic per realitzar les campanyes corporatives de l’empresa, des del logotip als fulletons, passant per la web, la retolació o les diverses publicacions. Quan vaig plegar voluntàriament d’aquesta empresa, per seguir estudiant, vaig fer unes quantes webs pel meu compte: Nahrin, Disesta, Jordi Gispert, Cristina Baulenas, Clidentart -2007/2009-. Més tard vaig trobar feina a l’agència de publicitat ITEM Publicidad -2010/2011- on donava suport artístic i tècnic al departament de disseny gràfic i al de pàgines web, realitzant feines de disseny, web, edició de fulls d’estils CSS, HTML, Jquery, Javascript, PHP, MYSQL. També vaig manipular gestors de continguts CMS com WordPress o Joomla. L’experiència adquirida em va permetre fer un salt a una altra agència de publicitat amb una cartera de clients molt importants com NIKE, FC Barcelona, Obra Social La Caixa, etc. Es tracta de PROXIMMA Comunicación -Barcelona 2011- on feia webs, banners, presentacions, microsites, etc. I ara mateix estic treballant pel meu compte.

PREMIS

Abril 2011 – La coberta de “Poemes francesos” de Rainer M. Rilke -Edicions de la Ela Geminada- guanyadora del concurs La llança de Sant Jordi organitzat per Òmnium Cultural i el programa Ànima.